Glas Javnosti

MURATOGLU STAO UZ NOLETA: Odbio je da VARA, njegova dela govore VIŠE OD REČI (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Čuveni trener objasnio svima zašto je Novak poseban.

Patrik Muratoglu, poznati teniski stručnjak, vlasnik akademije i trener Serene Vilijams, još jednom je stao u zaštitu Novaka Đokovića i uputio je veoma lepe reči na račun srpskog tenisera.

Kako kaže Muratoglu, Novak je mogao da "vara", da dobije dokument u Srbiji na kom piše da je uredno vakcinisan i da tako uđe u Australiju ili Ameriku i nastupi na turnirima.



Ipak, Đoković to nije učinio i Francuz mu za to odaje priznanje.

"Da je to učinio mogao je da igra na svakom turniru i da bude u poziciji da postane najveći igrač ikada, ali nije to učinio. Odbio je da vara. Kažem, za njega bi to bilo lako, nema šanse da bi ga uhvatili. Ne bi mu bilo teško da nađe nekog doktora u Srbiji i da to učini.

Takođe Muratoglu staje u zaštitu Đokovića i kada su u pitanju kritike da želi da bude voljen i da nije autentičan, objašnjavajući zašto on ne misli tako.



"Jedna od najvećih kritika na Novakov račun jeste da nije autentičan, da igra samo zato što želi da bude voljen i da ne pokazuje svoju pravu ličnost. Ja smatram da je istina potpuno drugačija, primer je pandemija koronavirusa. Smatram da bi neko poput Đokovića vrlo lako mogao da pronađe nekoga ko će da potpiše da je vakcinisan iako nije i da ljudi za takvu prevaru nikada ne bi saznali" - rekao je Patrik.


Na kraju je objasnio i da je Novak čovek koji ostaje pri svojim stavovima i čija dela više govore od reči. Đoković je odbio i novac jedne kompanije koja se bavi proizvodnjom video-igrica i to zato što smatra da su one štetne po najmlađe.

"Novak je jedini vrhunski teniser koji je odbio dati prava na korišćenje svog lika za video-igrice, jer smatra da igrice nisu dobre za decu. Odbio je novac i to je nešto posebno. Možda je napravio neke greške u komunikaciji, ali ja verujem da dela govore više od reči, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR