Glas Javnosti

KONAČNO OTKRIVENO: Ovo je razlog zbog kog su zaratile Ana Ivanović i Jelena Janković

Tenis
Autor: Glas javnosti

Godinama su se mnogi pitali zašto Ana Ivanović i Jelena Janković nisu u najboljim odnosima.

Dugo se i smatra da je Snežana Janković osoba koja je umnogome uticala na odnos Ane Ivanović i Jelene Janković. 

Mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju.

Na to je podsetio i magazin "Story". 


- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je ranije mama Snežana.

Nije to zaboravljeno, a Jelena nije pozvana ni na venčanje Ane i Bastijana Švajnštajgera.

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju - poručila je Jelena.

Šta je govorila Ana 

Nekada najbolja teniserka sveta i osvajačica Rolan Garosa je Barbari Šet pre dve godine dala intervju u kojem je iznela jedan podatak koji do tada nije bio javno poznat. Naime, o njemu se govorilo, ali niko javno nije saopštio.

Naime, na pitanje Barbare Šet da Ana nabroji troje bivših srpskih tenisera (u obe konkurencije), Ivanovićeva je kazala:


- Bojana Jovanovski, Jelena Janković i Janko Tipsarević.

Bojana i Janko su se javno oprostili i to su svi znali, ali Džej-Džej je sa Tura „nestala” posle US Opena 2017. kada je u prvom kolu izgubila od Čehinje Petre Kvitove.

Jankovićeva od tada ne posećuje javne događaje niti se pojavljuje u javnosti, ne daje intervjue i praktično ne želi da komunicira ni sa kim od novinara. Nikada javno nije kazala da se povukla, a ukoliko je zaista to uradila onda je to promaklo čak i ljudima iz WTA. Ipak, Ana je to otkrila. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR