Glas Javnosti

KIRJOS U BEOGRADU? Australijanac dobio Đokovićev POZIV za Srbija Open!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srbija Open se održava od 18. do 24. arpila, a pored prvog tenisera sveta Novaka Đokovića na njemu će učestvovati Andrej Rubljov, Dominik Tim, Gael Monfils i mnogi drugi.

Direktor turnira Đorđe Đoković u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i najavio je turnir i pozvao teniske fanove da uveličaju ovaj događaj.

- Dođite na Dorćol i na turnir, dođite već 17. aprila kada će ulaz biti slobodan da gledate kvalifikacije i naše mlade nade, i da vidite šta smo sve uradili sa našim Novak teniskim centrom - počeo je Đorđe.

Naveo je da Novak trenira u Beogradu.


- Novak je tu, trenira u Beogradu i sprema se za Monte Karlo. Prošao je jedan užasan period, ali izdržao je do kraja i pokazao je i dokazao zašto je to što jeste. Bio je u Dubaiju i nažalost je tamo izgubio četvrtfinale. Fali mu kontinuitet mečeva i turnira, da bude na terenu. Nadam se da će nastaviti sa sjajnim partijama, a Beograd i Monte Karlo su turniri na kojima se priprema za Rolan Garos i Vimbldon, prenosi Informer. Do zadnjeg trenutka nije znao da li će moći da igra, ali srećom, pojaviće se i u Parizu, i u Rimu, Londonu, Madridu. Tu se ATP ne pita toliko, već se prate pravila od države do države  dodao je on.


Pomenuo je Đorđe i kontroverznog Nika Kirjos koji je nekada kritivao Novaka, ali je bio prvi teniser koji ga je podržao za vreme situacije u Australiji.

- Želim da u Beograd dovedem i Nika Kirjosa, da mu se zahvalimo što je podržao i Novaka, i Beograd, i Srbiju. On je zabavljač, čovek koji nema dlake na jeziku i izneće uvek svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ali pre svega on je ozbiljan sportista i teniser. Nadam se da će doći na Serbia open pre nego završi svoju tenisku karijeru - rekao je Đorđe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR