Glas Javnosti

Kirjos pobesneo na Zvereva: `Bar imaj dostojanstvo da ostaneš 14 dana u izolaciji, budi sa devojkom`(VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Zverev je i posle Beograda i Zadra nastavio sa provodom, što je oštro osudio Kirjos. Sve to posle reči izvinjenja javnosti i da će ići u samoizolaciju na dve nedelje.

Mnogo kontroverznih stvari se dešava širom sveta, ali ono što upada u oči je da je Saša Zverev. Opet, čoveče, opet… Kako možeš toliko sebičan da budeš? - rekao je Kirjos u videu objavljeom na Instagramu.

Kirjos je nastavio da “deli lekcije”.

Ako imaš hrabrosti da objaviš ‘tvit’ u kome piše tvoje ime i reči da ćeš se samoizolovati 14 dana i izviniti se je*enoj javnosti… Bar imaj dostojanstvo da ostaneš 14 dana u izolaciji. Moj Bože… Budi sa devojkom 14 dana. To me je razljutilo, ovaj tenis me mnogo ljuti - zaključio je.

Ponašanje Zvereva dolazi posle Adrija Tura, otkazanog turnira kada je ustanovljeno da su se koronavirusom zarazili Borna Ćorić i Gregor Dimitrov, a kasnije i Novak Đoković, VIktor Troicki…

Sedam dana pošto je Gregor Dimitrov testiran pozitivno na koronavirus, a na Đokovića počelo da pada drvlje, kamenje i sve moguće i nemoguće, zaslužene i nezaslužene, razložne i bezrazložne kritike, Saša Zverev je odlučio da činjenicu da se ne nalazi među onima koji su Balkan napustili "teži" za pozitivan PCR test proslavi - na žurci?!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR