Glas Javnosti

KECMANOVIĆ OSTAO BEZ FINALA U MINHENU: Miša izgubio nakon preokreta, Holanđanin ide dalje (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da savlada Botika Van De Zandšlupa (6:2, 6:7, 4:6) i tako je ostao bez finala turnira u Minhenu!

Vodio je Kecmanović sa 1:0 u setovima, ali je Holanđanin u nastavku zaigrao bolje i posle skoro tri sata borbe je zakazao meč za trofej sa boljim iz duela Holger Rune - Oskar Ote.

Prvi set je Miša odigrao skoro bez greške. Prvi gem je dobio olako, potom je u drugom već napravio brejk i činilo se da je stvarno nezaustavljiv. Ipak, nije se predao Botik i vratio je odmah svoj brejk, da bi potom i odbranio servis. Rezultat je bio 2:2, kada je na scenu stupio Miša Kecmanović, koji je osvojio naredna četiri gema i tako je došao do vođstva od 1:0 u setovima.


Drugi set je doneo pravu dramu i preokrete, pogotovo u samom finišu. Holanđanin je najpre uzeo servis Srbinu na startu i poveo sa 2:0, da bi Miomir vratio brejk i izjednačio na 3:3.

Ipak, već u narednom gemu Van De Zandšlup je ponovo uzeo servis Kecmanoviću koji se ponovo izdigao i sa nulom "ribrejnuo" rivala za 4:4. Potom se mučio na svoj servis da konačno povede, što je i učinio, ali je Holanđanin ponovo izjednačio na 5:5.


Imao je Van De Zandšlup i četiri brejk lopte u 11. gemu. Zatim je set odveo u taj-brejk gde je slavio sa 7:4 i izjednačio na 1:1.



Na startu trećeg seta propustio je Kecmanović tri brejk lopte, da bi svoj servis izgubio u 4. gemu. Doduše, vratio ga je odmah i izjednačio je na 3:3, da bi u 10. gemu poklekao i dozvolio rivalu da iskoristi svoju drugu meč loptu za konačnih 6:4.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR