Glas Javnosti

KAKVA FOTKA: TIpsarević objavio sliku naših tenisera u dosad neviđenom izdanju

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković nažalost nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Dubaiju pošto je izgubio u polufinalu od ruskog tenisera Danila Medvedeva sa 2:0.

Međutim, tu ipak nije kraj Noletovom boravku u Dubaiju, čemu svedoče i fotografije sa plaže koje je objavio nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević.



Na slici se osim njih dvojice nalazi i Viktor Troicki.

Sunce, plaža, more - raj na zemlji, zar ne?!

Podsetimo, za sada deluje da Novak Đoković neće dobiti pravo da nastupa na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Bez obzira što je opao strah od koronavirusa i što su u mnogim zemljama restrikcije već daleka prošlost, u SAD je potpuno druga priča. U ovoj zemlji se još uvek plaše ovog virusa, a na snazi su razna ograničenja. Ukoliko niste primili najnoviju dozu vakcine, ulaz u državu će vam biti onemogućen. Nažalost, ovo će vrlo verovatno ponovo koštati Novaka Đokovića. 

Šanse da će srpski teniser propustiti turnire u Indijan Velsu i Majamiju su sve veće, bez obzira što je poslao molbu da mu dozvole ulaz u Sjedinjene Američke Države. 

Katastrofalnu odluku Državne bezbednosti SAD preneo je na svom profilu senator sa Floride, Rik Skot, koji je otkrio da Novak neće moći da uđe u SAD. Sada mu ostaje samo jedna opcija, a to je da ga pomiluje američki predsednik Džo Bajden i da posle njegove intervencije odluka bude promenjena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR