Glas Javnosti

Izborila se za svoju ličnost: 'Ja sam Olga, a ne ćerka Saše Danilovića'

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srpska teniserka Olga Danilović bila je gost u podkastu "Wish & Go" i tom prilikom je otkrila da joj nije bilo nimalo lako da se nosi sa pritiskom koji je osećala zbog činjenice da je čerka legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

-I pre nego što sam krenula da se bavim sportom i da pravim rezultate, znalo se da on ima ćerku Olgu. To kažem zato što sam od malena naučena da smo ‚pod reflektorom‘. Ljudi su njega prepoznavali, a samim tim i mene, kao njegovu ćerku. On je jednom rekao: ‚Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Ja nisam Saša Danilović, već sam Olgin tata‘. On kaže da mu je najlepša stvar na svetu da me prepoznaju kao Olginog tatu-, kaže Olga i dodaje:

-U početku me je to malo nerviralo, govorila sam da nisam ćerka Saše Danilovića, nego Olga Danilović, ali sam se izborila i pomirila sam se sa tim. Mislim, to mi je tata. Ne možeš da biraš roditelje. Sada mi je i prelepo. To je tako i ne može da se menja. On će da bude moj tata i Saša Danilović, a meni je mnogo drago što sam se izborila da imam svoju ličnost i što sam Olga, a ne ćerka Saše Danilović-.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy bday dad❤️?????Srecan rodjendan tajo moj ????????#mynumber1 #tajomoj#zanjegovrodjendansamostareslike#kojevecismeker

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on

(Izvor:Kurir)

.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR