Glas Javnosti

GDE ĆEMO GLEDATI NOLETA? Ovo su turniri na kojima će možda igrati NAJVEĆI SVIH VREMENA ako ne ode u Ameriku!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Kako sada stoje stvari, najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da uđe u SAD, pošto nije vakcinisan, pa samim tim neće moći da učestvuje na brojnim turnirima.

Drama i dalje traje, razne žalbe su uložene, ali kako vreme prolazi, šanse da Novak uđe u Ameriku su minimalne. Srbin nije vakcinisan i zbog toga do 11. maja ne može u SAD, što pravi velike probleme za njegovu odbranu prvog mesta na ATP listi.


Karlos Alkaraz je na drugom mestu, ima samo 380 bodova manje od našeg tenisera, a čak i kada mu se oduzme polufinale sa prošlogodišnjeg Indijan Velsa i dalje titulom može da dođe do prvog mesta.

Prvi turniri na kojima ćemo gledati Đokovića ako mu ne dozvole ulazak u Ameriku igraju se u Maroku i Portugalu. Pomenuta takmičenja iz serije 250 su na programu od 3. do 9. aprila, Novaku nije praksa da učestvuje na ovakvim turnira, ali to bi sada moglo da se promeni.

U Marakešu na "Grand priju Hasana II" titulu brani iskusni David Gofan, dok u Eštorilu Argentzinac Sebastijan Baez ima trofej iz prethodne sezone. Ukoliko ostane bez tenisa skoro mesec i po dana Novak bi mogao na ovim mestima polako da ulazi u formu, iako u svakom drugom slučaju ne bi pomislio da zaigra ovde.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR