Glas Javnosti

MOJ TEREN, NJEGOVA ZEMLJA: Sevnule varnice između Federera i holivudske lepotice (FOTO/VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Federer je i više nego uživao prilikom snimanja reklame.

Rodžer Federer je i dalje na pauzi, oporavlja se od treće operacije kolena, ali sve češće se pojavljuje u javnosti, što govori da je povratak sve bliži. Po prognozama njegova želja je da zaigra na Vimbldonu ove godine, mada u to sumnjaju ljudi koji sarađuju sa njim.



Ipak, Švajcarac ne provodi baš sve vreme na terenu, već ima vremena da ispunjava i sponzorske obaveze. Ovog puta mu to nije palo previše teško jer je do njega sedela čuvena En Hatavej, holivudska glumica i poznata lepotica.

Jednom je Federer glumuo sa Robertom de Nirom u reklami "Bez drame" za turističku promociju Švajcarske. U jednom trenutku njih dvoje nisu razumeli stil video snimka, pa su ga zaustavili i počeli da se svađaju.


"Pa, sada znam zašto je Bob (Robert de Niro) odbio snimanje" - rekao je kroz smeh Rodžer.

Naravno, bila je ovo dobro izrežirana verzija dešavanja iza scene, a Federer i glumica su se kako deluje odlično zabavili. Nakon što je saznao da su koristili samo široke kadrove, Švajcarac je poručio "Ovo je ludilo".


U jednoj objavi je Federe napisao da je bilo zabavno raditi sa En, a ona je napisala "Moj teren, njegova zemlja". Aludirajući na glumu i Švajcarsku, piše Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR