Glas Javnosti

Draženova majka: Ako Novak ne dođe u Šibenik, idem ja u Zadar

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se u Zadru, gde se priprema za drugi turnir u seriji "Adria Tour", koji je na programu ovog vikenda.

Kako hrvatski mediji prenose, plan je bio da jedno od mesta koje će Đoković za vreme boravka u ovoj zemlji posetiti, bude Šibenik, grad legendarnog Dražena Petrovića.

Srpski as je trebalo da se upozna sa Draženovom majkom Biserkom, te obiđe njegov spomenik i stan, odnosno, spomen sobu u Preradovićevoj ulici.

Ipak, kako sada stvari stoje Novak će ovu posetu odložiti za neku drugu priliku, ali ne i upoznavanje s majkom slavnog košarkaša.

- Istina je, takav je bio plan. Iskrslo je nešto, tako su meni javili. Novak je imao neke druge obaveze pa sada čekam da se dogovorimo. Ako ništa drugo, i on do petka ne dođe u Šibenik, idem ja u Zadar, ispričala je Biserka Petrović za "24sata.hr".

 Draženova majka je otkrila kako je Novak već nameravao da poseti i sam Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu, ali ga je zaustavila epidemija korona virusa, ali i razorni zemljotres koji je pogodio glavni grad Hrvatske.

- Svi sportisti su veliki ljudi, ja ih tako gledam. Oni dele svoje bogatstvo s drugima, oni ga ne čuvaju za sebe. Svaki put kada Novak pobedi, naš muzej mu pošalje čestitku mejlom. To radimo i s drugim sportistima, našim rukometašima, fudbalerima, ma svima. To radim zato što na sport ne gledam odvojeno, ne gledam samo na košarku ili samo na tenis, gledam na sve zajedno kao celinu i tako učim sve koji rade kod nas u muzeju. Tako će biti dok sam ja živa, a posle, rekla je ona.

Biserka je jednom prilikom izjavila da "kako u Novaku vidi Dražena", a u serijalu "Majke šampioni", kakav odnos ima s njegovom porodicom.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR