Glas Javnosti

Đoković stigao u Hrvatsku: Zadar će postati centar sveta!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Zadar će, posle Beograda, biti stanica Adrija Tura u organizaciji Đokovića, kome je to prva poseta tom dalmatinskom gradu.

Đoković nije krio oduševljenje što je u Zadru.

Tim testiran po povratku iz Beograda – rezultati negativni

Pročitajte još Đoković: Hvala celoj Hrvatskoj, radujem se dolasku u Zadar

- Radujem se što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim teniserima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu pozitivnu poruku celom svetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar sveta - rekao je Đoković.

Srpskog asa je na aerodromu u Zadru doćekala predsednica Teniskog saveza Hrvatske Nikolina Babić i poželela mu dobrodošlicu.

- Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adrija Tur ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Verujem da će vam se svideti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra turnir. Svim teniserima želim dobre mečeve i neka najbolji pobedi - rekla je Babić.

U Zadru će nastupiti, pored Đokovića, hrvatski teniseri Borna Ćorić i Marin Čilić, isto kao i Gregor Dimitrov, dok je neizvestan nastup Saše Zvereva.

Deo novčanih sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR