Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ JURI 'SALATARU' Troicki: Idemo u najjačem sastavu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki objavio je širi spisak igrača za finale turnir Dejvis kupa.

Finalni turnir Dejvis kupa igraće se od 25. novembra do 5. decembra održati u Madridu, Insbruku i Torinu.

Na širem spisku selektora Dejvis kup tima Srbije Viktora Troickog nalaze se: Novak Đoković (1. mesto na ATP listi), Dušan Lajović (35), Filip Krajinović (37), Laslo Đere (49), Miomir Kecmanović (60), Nikola Milojević (148), Danilo Petrović (209), Peđa Krstin (311), Miljan Zekić 320) i najbolji teniser Srbije u dublu Nikola Ćaćić (40.).

Za osvajanje "salatare" u 2021. boriće se 18 ekipa podeljenih u šest grupa. Selekcija Srbije smeštena je u grupu F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku.

- Ima još puno vremena do početka takmičenja, do konačne odluke ko će put Austrije, najvažnije je da svi igrači ostanu zdravi, bez povreda, a u naš kvalitet i snagu da izađemo kao pobednici protiv bilo kojeg tima nemam ni najmanju sumnju. Svi imamo istu želju, a to je da se Dejvis kup konačno održi, da nas situacija sa kovidom na svetskom nivou ne stavi ponovo na neko čekanje ili da se kao prošle godine odloži turnir. Uželeli smo se svi reprezentacije i tih timskih dana u našim karijerama koji su uvek posebni, koji nas sve ispune posebnom energijom i srećom. U Austriju idemo u najjačem sastavu - rekao je Troicki za sajt saveza.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR