Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ jasno stavio do znanja da želi da bude NAJBOLJI U ISTORIJI: 'Možda nekome smeta što imam najviše ambicije, ali tako sam vaspitan'

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, prvi reket sveta, jasno je stavio do znanja da do okončanja karijere želi da postane najbolji teniser u istoriji.

Đoković se obratio medijima u Teniskom centru Novak na Dorćolu i pri kraju konferencije pričao je o "pritisku".

-Pre svega, da, ustručavam se da poredim ovu sezonu sa 2011 i 2015. po kvalitetu sam jako blizu tih sezona. Pritisak je sastavni deo mog života. Moram da prihvatim to. E sad, u glavi je da li će taj pritisak iskoristiti kao neko gorivo. Možda nekome smeta što imam najviše ambicije, sto verbalizujem. Ali tako sam vaspitan-, rekao je Đoković i dodao:

-Moj cilj jeste da budem broj jedan istorijski. Ne mislim da sam u teškoj situaciji. Znam kako da pronađem balans. Ponekad se umorim psihički i fizički, ali to je zivot. Niko nije savršen. Asocijacija igrača je nešto što osećam duboko u sebi i da pomognem igračima koji nemaju taj glas-.

Srpski teniser istakao je da "sutra može da završi sa tenisom", ali da to neće biti slučaj sve dok uživa na terenu.

-Nemam nikakvu obavezu da se bavim tenisom, mogu sutra da završim. Ali mene čin tenisa, držanje reketa u ruci me čini srećnim. Dok god je to tako, nastaviću da igram-.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR