Glas Javnosti

Dok se teniseri testiraju, kolege im se podsmevaju, Švajcarac opasno naljutio navijače

Tenis
Autor: Glas javnosti

Sve oči sportskog sveta uperene su na Novaka Đokovića i ostale učesnike Adrija tura, čekajući njihove rezultate testiranja na koronavirus. Međutim, ima i onih koji se gotovo podrugljivo osvrću na čitav događaj.

Stan Vavrinka je bаš iznervirao teniske navijače. Učinio je to - jednom objavom na tviteru, a iako je u njoj koristio samo dva različita slova, bilo je to više nego dovoljno da navuče na sebe gnev ljubitelja tenisa.

Naime, kada je utvrđeno da Grigor Dimitrov ima novi korona virus, zbog čega su organizatori turnira u Zadru doneli odluku da finale bude otkazano, regovalo je nekoliko poznatih teniskih imena. U jednu takvu konverzaciju uključio se i Švajcarac.

Nakon što je trener Bred Gilbert na Tviteru objavio zajedničku fotografiju sa turnira u Zadru, istakavši da će, neko, "očigledno morati da se testira", prvi se javio bivši Noletov trener, Endi Rodik, dobacivši "izgleda da je pandemija u toku..."

Vavrinka kao da je likovao, napisao je "Hahahahaha", ali to se nije svidelo njegovim pratiocima.

 
Upitan od strane navijača Novaka Đokovića da li se on to smeje činjenici da mu je kolega inficiran, švajcarski as je rekao "ne, smejem se šali Endija Rodika". Ipak, taj odgovor nije zadovoljio mnoge.

"Smeješ je i zbijaš šale dok ti je kolega zaražen ovom bolešću. Neobično", napisao je Vavrinki jedan od ljubitelja tenisa.

 (Izvor Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR