Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ VEĆ PROMENIO RASPORED? Sprema se SPEKTAKL!

Tenis
Autor: Glas javnosti / espreso

Srpski as će dobiti neočekivano slobodno vreme

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će po svemu sudeći propustiti i Masters u Majamiju, iako su informacije koje su pristizale ovih dana iz SAD-a, bile ohrabrujuće.

Vreme ističe, a vlasnik 22 Grend slem titule će se okrenuti novima obavezama.

Kako javlja "Una Tv", srpski as će pre Srpska opena posetiti Banjaluku.

Kako se navodi, Nole je oduvek imao želju da dođe u grad na Vrbasu i lično se uveri kako teku radovi na izgradnji velelepnog teniskog kompleksa u Parku Mladen Stojanović.

Međutim, te planove kočio je raspored. Srpski as je želio da igra na američkim mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, zbog čega nije planirao da poseti Banja Luku pre 16. aprila kada počinje turnir.

Ali, prvo je postalo jasno da Đoković ne može učestvovati u Kaliforniji, a sada izvesno je, neće moći da nastupi ni na Floridi.

Tako se Đokoviću otvorio prostor da krajem ovog ili početkom sledećeg meseca dođe u Banjaluku i "najavi" dugo iščekivano takmičenje iz ATP 250 serije.

Tom prilikom planirano je da Nole održi konferenciju za novinare i javnosti iznese lične, ali i planove vezane za turnir koji organizuje njegova porodica i koji je ove godine izmješten iz Beograda zbog radova na infrastrukturi.

Već sada je jasno da će ovo biti najjača teniska smotra ikada na teritoriji BiH. Jer, pored Novaka nastupiće i trostruki grend slem prvak Sten Vavrinka, potom Andrej Rubljov i Karen Hačanov, Gael Monfis, poker srpskih asova Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović...

Lista učesnika još nije kompletirana, tako da nije isključeno da bude još poznatih imena...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR