Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO I POZVAO TELEVIZIJU zbog širenja laži: “Sledeći put budite oprezni sa objavama”

Tenis
Autor: Glas javnosti / objektiv

Mnogi nisu shvatili šta se zapravo desilo u tom trenutku

Srpski teniser Novak Đoković morao je da se oglasi i demantuje navode Eurosporta da je prkosio sudiji na meču sa Karbaljesom Baenom i da dele netačne informacije.

Naime, oni su na svom instagram profilu objavili snimak koji ukazuje na to da Novak ne poštuje pravila igre, na šta je najbolji srpski teniser morao da reaguje.




Novak je prozvao Eurosport i zapitao se zbog čega šire informacije bez ikakve provere, a zatim je u narednom postu objasnio šta se zapravo desilo.





– Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već samo za presvlačenje na pauzi. Rekla mi je da moram da požurim, ali to niste snimili. Kada sam izlazio sa terena zvala me je, što ja nisam čuo. Htela je da mi kaže da je toalet na drugoj strani terena. Našao sam jedan tamo gde sam otišao i brzo sam sve odradio zbog vremena koje sam imao na raspolaganju. Nisam joj prkosio niti kršio pravila. Dala mi je dozvolu i rekla mi da budem brz. Sledeći put budite oprezni sa objavama. Imate obavezu prema mnogo sportskih fanova koji vas prate, obratio se Đoković “Eurosportu”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR