Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ NIJE ANTIVAKSER! On je pretvorio Novaka u MAŠINU za pobeđivanje i ZNA ŠTA PRIČA!

Tenis
Autor: Glas javnosti

I kada ne igra Novak Đoković je u centru pažnje svetskih medija. Mnogo više se piše o njemu nego o trenutnim događanjima na Australijen openu.

I Australijanci su pre nekoliko dana priznali da su pogrešili sa prvim teniserom sveta, a to kaže i doktor Igor Četojević.

- To je politika. Čista politika – ističe Četojević.

Da podsetimo ko je Igor Četojević. Da nije bilo ovog doktora, pitanje je da li bismo danas pričali o Novaku Đokoviću kao najboljem teniseru svih vremena. 

Čuveni doktor je 2010. izbacio iz Đokovićeve ishrane gluten, na taj način eliminisao alergije koje su mu stvarale probleme i Novak se razvio u neverovatnu mašinu za pobeđivanje.

- Novak nije antivakser, kao što tvrde u vestima. Đoković se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za te pacove iz vlade. On odlično vidi širu sliku, vrlo jasno - kaže za kiparske medije Četojević, čovek koji dugo živi u Limasolu i bio je član stručnog štaba najboljeg tenisera sveta.

Četojević je odgovorio i na pitanje zar nije bilo lakše da se Đoković vakcinisao.

- Đoković zna da postoji mogućnost da ošteti svoje zdravlje i njegova karijera bi bila u opasnosti da se vakcinisao. Sve više vakcinisanih ljudi ima probleme, redovno ih viđam u mojoj ordinaciji. Sve je sloboda izbora. Niko nema pravo da vam zavrće ruku da biste bili zdravi i srećni. Za to se Đoković zalaže – objašnjava doktor zašto Novak smeta nekim političkim krugovima.

BONUS VIDEO: Ekskluzivno! Misterija Periš!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR