Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ FURIOZNO DO TREĆEG KOLA: Novak se mučio u prvom setu pa pregazio Fučoviča (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković ostvario je novu pobedu na Rolan Garosu i preskočio još jednu prepreku na putu ka novoj titulu!

Srpski teniser je danas slavio protiv Martona Fučoviča sa 3:0 u setovima (7:6, 6:0, 6:3)!

Odlično je Novak otvorio današnji meč, ali furiozno izdanje srpskog asa nije dugo trajalo. Došao je Novak do brejka u ranoj fazi meča, imao je velikih 5:2, da bi potom u igri srpskog asa usledio pad, koji je Fučovič iskoristio i vratio na 5:5.

Pobednika prvog seta dobili smo nakon taj-brejk, gde je Novak lako slavio 7:2. Prvi set je trajao neverovatnih 87 minuta, mučio se Novak, bio je nervozan, ali u nastavku meča viđena je potpuno drugačija slika.

Fučovič se trudio koliko je mogao, pružio je snažan otpor rivalu u prvom setu, ali u nastavku kao da mu je nestalo snage.


Novaku je polazilo sve za rukom, igrao je onako kako je hteo, kontolisao je meč u potpunosti i "počistio" rivala u drugom setu, koji je osvojio bez izgubljenog gema.

I treći set je Novak otvorio na sjajan način, stigao je brzo do brejka, ali je Fučovič odmah uzvratio istom merom.

Usledila je "igra živaca" iz koje je srpski as izašao kao pobednik, i podsetio zbog čega ima najjaču psihu od svih tenisera.

U narednom kolu, Novakov protivnik je španski teniser Alehandro Davidović Fokina koji se plasirao u treće kolo Rolan Garosa pošto je pobedio Francuza Luku van Aša sa 6:4, 6:3, 7:6.

Podsetimo, poslednji put kada su se sastali, Davidovič Fokina je pobedio Đokovića rezultatom 2:1 u Monte Karlu.


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR