Glas Javnosti

Direktor “Najka” PROZVAO Novaka, Muratoglu mu ŽESTOKO uzvratio: “Lično mi je draže pravo ljudsko biće”

Tenis
Autor: Glas javnosti / objektiv

Srpskom asu je u odbranu stao poznati trener i odgovorio na bizarne kritike

Patrik Muratoglu je odgovorio na kritike nekadašnjeg direktor kompanije “Najk”, koji je nedavno govorio o Novaku Đokoviću i kritikovao sprskog tenisera.

Majk Nakadžima je u svojoj knjizi “Rodžer Federer efekat” istakao da bi Đoković bio najbolji svih vremena da nije “crnog oblaka” koji ga prati kroz čitavu karijeru.

– Mogao bi da bude najuspešniji teniser ikada. Ali oko njega je uvek ’crni oblak’. Kao da ga navlači na sebe. Pogodio je linijskog sudiju na US openu i bio diskvalifikovan? Dešava se. Ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili cela kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19 – rekao je Nakadžima i dodao.

– Sada, kao brend. Da li želim da stojim iza nekoga ko uvek ima kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža – ističe on.

Ne po prvi put, srpskom asu je u odbranu stao poznati trener Patrik Muratoglu i odgovorio na bizarne kritike.

– Da odgovorim Nakadžimi o Najku i Novaku: Bilo da se slažemo ili ne, sviđao vam se ili ne sviđao Novak, lično mi je draže pravo ljudsko biće sa svojim kvalitetima, uverenjima i manama, nego savršen i neiskren imidž perfekcije. Uzdizati perfekciju znači negirati naš uslov da budemo ljudi – napisao je Muratoglu na društvenim mrežama.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR