Glas Javnosti

Dijana Đokovič otkrila porodičnu tajnu: O ovome Novak nikada nije pričao

Tenis
Autor: Glas javnosti

O ovome Đokovići retko kad javno govore, ali je sada Dijana sve objasnila

Novak Đoković je izgubio u polufinalu Australijan opena. To je, inače, prvi put u karijeri da je izgubio u toj fazi grend slema u Melburnu.

Osim tog podatka, mnogi su primetili da ga tom prilikom sa tribina nije bodrio niko od porodice, a sada je obelodanjeno i zašto.

Naime, o svemu je progovorila Novakova majka Dijana Đoković.

- Ne, nikad, ne, ne, ne mnogo mi je daleko, ne - započela je Dijana i dodala:

- Pa dalek je put, daleka je zemlja i stvarno onako kad samo pomisliš da treba da putuješ jedno 25-30 sati nije ti dobro, ali lep je ugođaj jer ovde je zima, a tamo je leto - objasnila je Novakova mama i dodala:


- Bili smo jedno mesec dana, pa je onda okej da provedeš vreme i sa decom, deca su bila mlađa, pa hoće ovo, pa hoće ono da vide, ali nekako smo tu bili kada mu je bilo najpotrebnije, kao i sad ovde godine, da smo se eto prvi put posle 15 godina okuražili da krenemo za Australiju, jer smo smatrali da mu trebamo. Posle onoga svega što se desilo u Australiji 2022. godine znam koliko mu je bitno da to osvoji. Ne zbog tenisa toliko, koliko da on sebi dokaže i pokaže i da im na neki način zapuši usta za sve ono što su mu uradili prethodne godine. Tako da nam je ta pobeda bila možda jedna od najvažnijih - rekla je Dijana Đoković u jednom dokumentarcu za Blic.

Podsetimo, Đokovići su došli u Melburn 2008, kada je Novak prvi put u istoriji podigao trofej nekog grend slema ikada, ali i prošle godine, kako bi podržali sina nakon sramote i deportacije 2022. godine koju je stoički podneo.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR