Glas Javnosti

DA POSTAVIMO STVARI NA SVOJE MESTO! Đoković se ponovo oglasio, stigle i prve reakcije tenisera na njegov intervju (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama povodom intervjua koji je dao za BBC.

On se  se na svom Tviter nalogu navijačima koji su mu pružali podršku poslednjih nekoliko nedelja, i rekao kako "ceni njihovo strpljenje".

Zahvalio se i na prilici da objasni sve što je bilo neophodno u intervjuu koji je dao za BBC.




"Zahvalan sam na mogućnosti da odgovaram na pitanja i da postavim stvari na svoje mesto. Hvala mojim navijačima, koji su me podržavali u poslednjih nekoliko nedelja. Cenim vaše strpljenje", napisao je Đoković.

Podsetimo, Đoković rekao da se neće vakcinisati, čak i ako to znači da neće igrati na najvećim turnirima.

U prvim reakcijama na Đokovićev intervju, bivši britanski teniser Tim Henman rekao je da "razume Đokovićevu zabrinutost".



"Apsolutno je njegova stvar da li će da se vakciniše ili ne. Kao ljubitelj tenisa i bivši igrač, to verovatno nije bilo ono što sam želeo da čujem od njega, ali što sam očekivao. Kao što je i sam rekao, biće mu ograničeno gde može da putuje i da igra ukoliko se ne vakciniše", rekao je Henman za BBC.

On je dodao da je smanjenje mogućnosti za učešće na Gren slemovima svakako "ugrožavajuće" za Đokovićvu karijeru, ali da govori o njegovoj "hrabrosti i uverenjima".

Sa druge strane, bivša teniserka Pam Šriver rekla je za BBC za je "užasno za tenis" to što Đoković odbija da primi vakcinu protiv koronavirusa. Ona se pita da li će Đoković stvarno biti "otvorenog uma" da pirimi vakcinu.

"Nadam se da će prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, i verovatno će morati da bude iz Srbije, uspeti da mu pokaže i prođe sa njim kroz sve korake kako bi dokazala da treba verovati nauci i medicini", rekla je Šriver.

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR