Glas Javnosti

DA LI JE JELENA IKAD POŽELELA DA OSTAVI NOVAKA?: Jedna žena je bila tu da njihov brak ojača i izvuče iz krize više puta

Tenis
Autor: Glas javnosti/ Kurir/ Stil

Nije tajna da svaki brak ima svoje uspone i padove, a od toga nisu bili pošteđeni ni Novak i Jelena Đoković čija je bračna kriza bila tema domaćih i stranih medija

Velika pažnja se digla oko poraza Novaka Đokovića u Adelejdu. Veliki broj obožavatelja okupio se oko srpskog tenisera da bi još jednom dokazali kako je Australija zemlja koja stvarno obožava Đokovića.

Nije poznato da li je čitava porodica Đoković došla zajedno sa Novakom u Australiju, ali ovom prilikom Jelena nije viđena na tribinama.

Jelena i Novak su u skladnom braku nešto više od 8 godina, ali tokom tog perioda prolazili su kroz raznorazne trzavice, dok su domaći mediji pisali da je Jelena ostavljala Novaka čak 3 puta, odnosno pomišljala je na to.

Da prebrode bračne krize najviše im je pomogla Novakova majka Dijana, piše Story.

"Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz," rekao je svojevremeno izvor za "Scandal!" pa dodao:

"Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole," kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR