Glas Javnosti

ČUPAO NAM JE NOKTE, VEZAO NAS LISICAMA: Urnebesna pres konferencija Ivaniševića nakon Noletove pobede: "On je GENIJALAN UM"

Tenis
Autor: Glas javnosti

Ponosan sam na njega poslednja dva meča, rekao sam mu ako hoćeš da osvojiš turnir moraš da prestanes da pričaš sa nama.

Novak Đoković ušao je u istoriju tenisa. On je osvojio 23. grend slem titulu pobedom nad Kasperom Rudom (7:6, 6:3, 7:5) u finalu Rolan Garosa, i tako postao najtrofejniji teniser svih vremena na najvećim turnirima. Njegov trener, Goran Ivanišević ukrao je šou nakon velike pobede.

Došao je na turnir sa neverovatnim samopouzdanjem, nije bio zabrinut. Ima softver za glavi kada sve preokrene, preokrenuo je softver kada smo stigli ovde, bio je više motivisan, gladniji. Protiv Alkaraza je odigrao sat i po vrhunski tenis, danas je bio dan da unovči keš“, rekao je Ivanišević.

Bio je raspoložen za šalu.

Zavezao nas je lisicama. Nije lak tip pogotovo kada ne ide po njegovom, mi smo tu da postavimo leđa, da se on bolje oseća, da igra bolje, nekada nije lako. Na ovakvim turnirima nije lako završiti kada pogledate Monte Karlo, Banjaluku… Mučio nas je, skidao nam nokte, ali smo na kraju živi. To je najbitnije“, uz osmeh je rekao Ivanišević.

Sa oduševljenjem je govorio o Novakovom perfekcionizmu.

Ne znam šta je cilj Novaku, neverovatno je, vratiću se prošle godine kada je počelo kovid s***** u Australiji. Žao mi je što Rafa nije ovde, rekao sam odavno da će oni ići preko 20 titula. Novak je jedini igrač koji može da osvoji kalendarski slem, pre dve godine mu je falio jedan meč“, dodao je hrvatski trener.

Nastavio je da govori o detaljima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR