Glas Javnosti

Četvrtfinale Dejvis kupa za Srbiju samo ako se desi "čudo"

Tenis
Autor: Glas javnosti

Usled slabih rezultata, Dejvis kup reprezentaciji Srbije nije ništa drugo preostalo nego da navija za Južnu Koreju protiv Španije u Valensiji. Samo u slučaju poraza „crvene furije“ teniseri Srbije plasirali bi se u četvrtfinale takmičenja.

Viktor Troicki, selektor naše reprezentacije, svestan je težine situacije i verovatnoće da se u Valensiji danas od 16 časova dogodi presedan.

„Imali smo baš dosta pehova, nisam mogao da računam uvek na sve. To se desilo i prošle godine, evo desilo se i sada. Tako je kako je. Navijaćemo za Koreju, ali to će stvarno biti čudo ako pobede“, iskren je selektor Srbije.

Ukoliko Srbija ne prođe u četvrtfinale, početkom naredne godine očekuju je kvalifikacije za naredno izdanje Dejvis kupa.

„Mi nekoliko godina nismo igrali te kvalifikacije, dobili smo vajld kartu, pa smo onda upali na mesto Rusije koja je diskvalifikovana… U slučaju da se desi da igramo u januaru, moram da kažem da je termin prilično gadan, igra se odmah posle Australijan opena. Videćemo i da li ćemo igrati kod kuće ili na strani… Međutim, mi moramo da se što pre oporavimo od ovog neuspeha, jer ako ne prođemo grupu, ovo definitivno jeste neuspeh, uprkos svim pehovima koji su nas zadesili. Videćemo šta će biti“, zabrinuto je delovao Viktor Troicki.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR