Glas Javnosti

ČESTITKA FEDERERA PRIJATELJU: "Bili smo na štakama... Nikada ne potcenjujte šampiona"

Tenis
Autor: Glas javnosti

Rafael Nadal je u Melburnu osvojio Australijan open posle velikog preokreta protiv Danila Medvedeva (3:2), a munjevito mu je stigla poruka od Rodžera Federera

Rafael Nadal je stigao do 21. grend slema u karijeri i tako pretekao Novaka Đokovića i Rodžera Federera, oglasio se i Švajcarac.

Svi se već mesecima pitaju gde je i šta radi Federer, bio je nem i dok je trajala agonija Novaka Đokovića u Australiju, a zbog Nadala se javio.


- Kakav meč! Mom prijatelju i velikom rivalu, Nadalu velike čestitke na tome što je postao prvi koji je stigao do 21.  grend slem titule. Pre samo nekoliko meseci šalili smo se kako smo i on i ja na štakama. Neverovatno! Nikada ne potcenjujte šampiona - rekao je Federer.

- Tvoja izvanredna radna etika, predanost i borba su inspiracija meni i mnogima širom sveta. Ponosan sam što delim ovu eru sa tobom i počastvovan što te guram napred da napreduješ još, kao što si ti radio sa mnom prethodnih 18 godina. Siguran sam da su ispred tebe brojni uspesi, ali sada uživaj u ovom - napisao je Rodžer.

BONUS VIDEO: NEĆETE VEROVATI, ALI OVDE SE PERU PARE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR