Glas Javnosti

BOBA ŽIVOJINOVIĆ NIJE DOBRO? Oglasili se lekari, OVO JE PRAVA ISTINA

Tenis
Autor: Glas javnosti / espreso

Zdravlje Bobe Živojinovića već nekoliko meseci glavna je tema u medijima, dok se nagađa da muku vodi sa viškom kilograma muž Lepe Brene končano je odlučio da kaže šta je u pitanju

Slobodan Boba Živojinović već mesecima unazad o sebi može da pročita svakakve tekstove na temu svoj zdravstevnog stanja.

Lepa Brena, navodno, je veoma zabrinut za zdravlje svog supruga.
Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam.

Ipak, da zdravlje Bobe Živojinovića nije narušeno otkrio je teniser lično.

- Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po dvedeset sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro, rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - rekao je kroz osmeh Boba za Story, dok je Brena dodala:

- Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto - ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostavrio sve što je naumio. Nadam se da će i ovo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR