Glas Javnosti

BEOGRAD SPREMAN ZA TENISKI SPEKTAKL! Počela prodaja karata (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Turnir na šljaci „Serbia open“ biće održan u Beogradu od 17. do 24. aprila na terenima Teniskog centra „Novak“.

Mesec dana pre početka Serbia open 2022 turnira počela je prodaja karata a svi posetioci turnira imaće priliku da pruže važan doprinos očuvanju životne sredine, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u Beogradu i ostalim gradovima širom Srbije.


Pored najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, očekuju se i dolazak Gaela Monfisa, Dominika Tima, Kristijana Garina i Karena Kačanova, najavio je danas direktor turnira Đorđe Đoković.

Od domaćih tenisera na turniru u okvru ATP serije 250 nastupiće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere, rekao je Đoković na konferenciji za novinare, na kojoj su se kratkim video porukama novinarima obratili Monfis i Garin.

On je rekao da se čekaju potvrde dva igrača, jedan je osvajač Grend slem turnira, a drugi među 10 najboljih tenisera na svetu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Serbia Open (@serbiaopen)

Đoković je rekao da će ove godine publika moći da prati mečeve sa tribina od početka, skoro 8.500 mesta na tribinama, a prvi dan kvalifikacija 17. aprila biće besplatan za sve posetioce.

Ceo spektakl od prvog meča do dizanja pobedničkog pehara prenosiće se na kanalima Arene Sport.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR