Glas Javnosti
posta

Beograd će pomoći Novaku za stalni ATP turnir u prestonici

Tenis
Autor: Glas javnosti

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas teniske terene na TC „Novak” na Dorćolu gde se ovog vikenda održava Adria tur. On je o završnim pripremama i planiranom programu razgovarao sa direktorom turnira Đorđem Đokovićem i tom prilikom mu poklonio srpsku zastavu.

Vesić je naglasio da iz Beograda u svet danas ide jedna lepa slika jer ovo predstavlja najznačajniji teniski događaj koji se odigrava posle epidemije.

– Zahvaljujući Đokoviću i njegovoj ideji, Beograd je domaćin poznatim teniserima. Publika pristiže, srećan sam što su sve karte rasprodate, što znači da se Beograd uželeo i tenisa i sportskih događaja, a to pokazuje da smo sportska nacija. Zahvalan sam Novaku što promoviše Srbiju i Beograd, kao što to radi tokom cele karijere – rekao je Vesić.

On je rekao da će Grad Beograd dati podršku porodici Đoković da prestonica Srbije dobije ATP turnir.

– Mi smo kao Grad spremni da zajedno sa porodicom Đoković podržimo ideju da Beograd dobije stalni ATP turnir, koji je u Beogradu održavan sa prekidima. Beograd i Srbija imaju najboljeg tenisera sveta, mnogo smo dali svetskom tenisu i nema razloga da Beograd nema ATP turnir. Podržaćemo porodicu Đoković u nameri da se takav turnir ubuduće stalno organizuje u Beogradu – zaključio je Vesić.

(Izvor. Danas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR