Glas Javnosti

BAŠ ME BRIGA ŠTO SI BROJ 1! Australijanci ne prestaju sa napadima na Novaka (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Australijanci ne prestaju sa napadima na čoveka koji je pomerio granice u Melburnu.

Novak Đoković je osvojio devet gren slemova u Australije, nikada nije krio da mu je to omiljeni turnir iz serije velike četvorke. A sada bi mnogi sve dali da se Srbin ne pojavi u Melburnu.

Ruku na srce, pozivaju se na vakcinaciju, ali nadajući se da je Novak ostao pri ranijem stavu da ne želi da primi vakcinu. Ipak, Đoković se u poslednje vreme ne izjašnjava, krije svoj zdravstveni karton. 

Mediji danima spekulišu na koji će način stići Srbin na prvi gren slem u sezone, neki pominju i rupe u zakonu, dok Nole mudro ćuti, ali ne i čelnici u Australiji.

Direktor turnira Kreg Tajli je rekao da prijava za takmičenje, ne mora da znači i da će igrati, a senatorka sa Tasmanije, DŽeki Lembi, protiv toga je da se dozvoli bilo kakav izuzetak za Đokovića.

Ona je u jutarnjem programu "Najn" kanala prokomentarisala pojedine navode da bi Đoković mogao da iskoristi "rupu u pravilima".

- Ne znam odakle dolazi ta priča o rupi u pravilima. Ili ste dvostruko vakcinisani ili niste. Ako niste, kao što je većina Australijanaca, ne zanima me uopšte da li ste broj jedan na svetu, ili ne.

Svoje mišljenje dao je i TV prezenter ove stanice, Kris Smit.

- I da mu se da izuzetak, šta to znači? On je imao kovid 2020. godine i nekako je imun. Ako želi da igra na Australijan openu mora da bude dvostruko vakcinisan. Ja nekako mislim da je on to uradio, ali neće da nam to kaže - rekao je Smit.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR