Glas Javnosti

ANONIMNI RUS DANAS IZLAZI NA CRTU ĐOKOVIĆU! Napravio ČUDO, pa poručio: Najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Ovo smo sa nestrpljenjem čekali - Nole se vraća na teren!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas započinje pohod na titulu na Mastersu u Monte Karlu.

Glas javnosti /arhiva
foto: Glas javnosti / objektiv



Đoković u drugom kolu igra protiv anonimnog Rusa Ivana Gahova, koji je u prvom kolu iznenadio favorizovanog Amerikanca Mekenzija Mekdonalda (2:1).

Očekuje se da će meč početi danas oko 15 časova.

Nole je apsolutni favorit proti protiv Rusa koji u petak nije ni slutio da će zaigrati kvalifikacije za ovaj Masters. Naime, četvorica tenisera odustali su od kvalifikacija, pa je 26-godišnji Gahov neočekivano dobio šansu da se izbori za mesto u glavnom žrebu - i uspeo je.

U subotu ujutru stigao je u Monte Karlo i istog dana savladao Adriana Manarina, a nakon toga i Luku Van Ašea i tako potpuno neočekivano izborio mesto u glavnom žrebu.

U prvom kolu napravio je senzaciju protiv Amerikanca Mekdonalda i sada je dobio priliku da zaigra protiv najvećeg svih vremena.

Glas javnosti /arhiva
foto: Glas javnosti / objektiv



"Ostao sam bez reči. Još ne mogu da poverujem. Kao da sanjam, mislim da je teško razumeti i objasniti šta se dogodio u poslednjih nekoliko dana. Bez obzira na bodove i novac koji ću zaraditi, najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena. To je ono najbolje što sam mogao da tražim", poručio je oduševljeni Gahov.

Glas javnosti / Kurir sport

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR