Glas Javnosti

ZVANIČNO POTVRDIO KRAJ KARIJERE! Tom Brejdi objavio emotivno pismo (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Tom Brejdi, najuspešniji igrač u istoriji američkog fudbala zvanično je otišao u penziju, a uz to je napisao i emotivno pismo.

Brejdi je informaciju o povlačenju objavio na društvenim mrežama, uz veoma dirljivu poruku.

„Oduvek sam verovao da je američki fudbal sveobuhvatan – ako nema 100% takmičarske posvećenosti, nećete uspeti, a uspeh je ono što toliko volim u našoj igri. Svaki dan postoji psihički, mentalni i emocionalni izazov koji mi je omogućio da maksimiziram svoj najveći potencijal. I dao sam sve od sebe u protekle 22 godine. Ne postoje prečice do uspeha na terenu ili u životu.

Teško mi je ovo da napišem, ali eto, neću više da se takmičim. Voleo sam svoju karijeru u ligi i sada je vreme da svoje vreme i energiju usmerim na druge stvari koje zahtevaju moju pažnju".

Nakon toga zahvalio se svim fanovima, trenerima, saigračima i ljudima koji su mu pomogli da postane ono što jeste, a to je svakako jedan od najvećih sportista u istoriji.

"Moja igračka karijera je bila tako uzbudljiva vožnja i daleko izvan moje mašte i puna uspona i padova. Kada si u njemu svaki dan, stvarno ne razmišljaš o bilo kakvom završetku. Međutim, dok sedim ovde sada, mislim na sve sjajne igrače i trenere sa kojima sam imao privilegiju igrati i protiv njih - konkurencija je bila žestoka i duboka, samo kako nam se sviđa. Ali prijateljstva i veze su jednako žestoke i duboke. Pamtiću i čuvaću ove uspomene i posećivaću ih redovno. Osećam se kao najsrećnija osoba na svetu.



Budućnost je uzbudljiva. Zasigurno znam da želim da provedem mnogo vremena dajući drugima i pokušavajući da obogatim tuđe živote, baš kao što su mnogi učinili za mene.

Sa mnogo ljubavi, uvažavanja i zahvalnosti, Tom", stajalo je u objavi.

Brejdi je u karijeri osvojio čak sedam Superboul titula, a pet puta je bio MVP Superboula, triput je bio MVP lige (2007, 2010. i 2017. godine), dva puta najbolji ofanzivni igrač lige.

Ostaje upamćen i po tome što je kao srednjoškolac bio izrazito talentovan u bejzbolu, pa mu se još tada predviđala karijera u tom sportu.

Umesto toga, postao je zasigurno najveći u istoriji američkog fudbala.




BONUS VIDEO: ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR