Glas Javnosti

Zašto se krije istina o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera?

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

U kakvom je stanju Mihael Šumaher? Kako stoje stvari ostaće misterija...

Sedmostruki šampion Formule 1 na skijanju zadobio teške povrede mozga 2013. a o njegovom zdravstvenom stanju danas se jako malo zna.

Poslednja detaljnija informacija o stanju legendarnog Nemca dolazi iz 2014. godine kada je Šumaher prebačen u svoju kuću na Ženevskom jezeru. 

Kako navodi nemački Fokus verovatno nikad nećemo saznati kakvo je zdravstveno stanje jednog od najboljeg sportiste svih vremena. Navodno postoje dva razloga zašto se krije istina o njemu. Prvi je taj što zbog složenosti povrede mozga kao u Šumaherovom slučaju ni najbolji lekari ne mogu dati prognozu. Promene su sasvim normalne i jedan dan može biti sasvim različit od drugog.

S druge strane, Sabine Kem, kao predstavnica porodice Šumaher, želi da informiše javnost samo kada postoji nova i konkretna nada u poboljšanje. Kad bi Kem danas objavila saopštenje o Šumaherovom stanju, verovatno bi istu stvar morala da učini i sutra. I prekosutra. Princip postaje jasan, navodi Fokus. Zbog ovih razloga porodica je odlučila sasvim da se izoluje od javnosti i za sada teško da žemo saznati u kakvom se stanju nalazi Mihael Šumaher.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR