Glas Javnosti

Mark Rafalo dobio zvezdu na "Stazi slavnih": Glumac nije mogao da sakrije suze

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovo je definitvno njegova godina

Ovo je definitvno najbolja godina za američkog glumca Marka Rafala, nominovan je za Oskara za sporednu mušku ulogu u filmu "Jadna stvorenja", a juče je dobio i zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ako ne dobije Oskara, ovo priznanje mu ostaje kao utešna nagrada.

- Znam da je ovo komad skupocenog dela nekretnine - našalio se Rafalo na svoj račun, dodirujući zvezdu.

Stigao u Holivud sa 18 godina

On se podsetio na trenutak kada je imao 18 godina i kada je sigao u Holivud, silazeći iz autobusa pravo na čuveni holivudski bulevar.
- Nisam imao pojma šta ću sa svojim životom ali sam znao da želim da budem glumac - rekao je Rafalo.


Tokom ceremonije na kojoj mu je odata počast, podršku mu je pružila porodica, ali i glumica Dženifer Garner sa kojom je igrao u filmu "Danas 13, sutra 30".

Dirljiv govor Dženifer Garner

Glumica je održala dirljiv govor koji je glumca rasplakao. Pre toga zajedno su "odigrali" kultnu scenu iz komedije koju su snimili 2004. godine.



Iako je reč o glumcu koji u javnosti rijetko otvoreno govori o privatnom životu, nedavno je otkrio kako se 2001. godine suočio s jednim od najtežih trenutaka u životu.

Zajedno sa svojom suprugom bio je u slatkom iščekivanju njihovog prvog deteta sve dok mu se život doslovno preko noći nije preokrenuo naglavačke. Kako je rekao u jednom podkastu, saznao je da ima tumor na mozgu, ali je to nedeljama skrivao od supruge jer je ona bila u devetom mesecu trudnoće.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR