Glas Javnosti

VOJVODINA CARUJE SRPSKOM ODBOJKOM: Sedma uzastopna TITULA za LALE (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Odbojkaši Vojvodine postali su šesti put zaredom šampioni Srbije nakon što su u četvrtoj utakmici finala plej-ofa savladali Spartak sa 3:0, po setovima 25:17, 25:19, 25:17.

Ima li ko bolji od odbojkaša Vojvodine? Ovo pitanje aktuelno je i danas, šestu godinu zaredom, šestu u kojoj primat na odbojkaškoj sceni Srbije i dalje drže momci iz Novog Sada.

U finalnoj seriji protiv Spartaka iz Subotice, "Lale" su maksimalnim rezultatom u četvrtoj utakmici (3:0) odbranili trofej i produžili svoju dominaciju.


Tim iz "srpske Atine“ je u sva tri seta bio znatno bolji rival, pa je pred oko 2.000 navijača nakon samo 69 minuta igre stigao do trijumfa koji je doneo ukupnih 3-1 u finalnoj seriji.

Novosađani su tako po 19. put u istoriji postali šampioni zemlje. Tradicija pobeda i osvajanja osatje an strani Novosađana.


Šampioni Srbije postali su Stevan Simić, Luka Čubrilo, Lazar Bajandić, Nikola Vujović, Stefan Negić, Andrej Rudić, Nemanja Čubrilo, Uroš Mišković, Kamil Baranek, Branko Kopitić, kapiten Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, David Mehić i Aleksandar Bošnjak.

Youtube/Printscreen/ossrb.org

Najbolji pojedinac u redovima šestostrukog uzastopnog šampiona bio je Radoslav Parapunov sa 16 poena, dok je David Mehić zabeležio deset. Kod Subotičana su se istakli Murad Kan sa deset, odnosno Musa Kone sa tri manje, piše Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR