Glas Javnosti

OVO JE ZORICA (18) KOJA JE POGINULA U OBRENOVCU: Automobilom sletela s puta dok se vraćala od verenika (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osamnaestogodišnja devojka Zorica Dimitrijević koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Obrenovcu bila je na korak od udaje..

Naime, do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala devojka sletelo s puta, udarilo u metalni stub i na kraju završilo u Baričkoj reci.

- Ona je sama upravljala vozilom, a za sada se pretpostavlja da je izgubila kontrolu nejverovatnije usled vremenskih neprilika i klizavog puta. Uviđaj je obavljen, za sada nema indicija da je bilo drugog vozila - kaže izvor  iz istrage i dodaje:

- Devojci nije bilo spasa i preminula je na putu do bolnice, ali kako bismo znali šta se tačno dogodilo telo je poslato na obdukciju.


Foto: Privatna arhiva

Kako se saznaje od meštana Male Moštanice odakle je osamnaestogodišnjakinja, ona je bila verena za momka sa kojim je dugo bila u vezi i praktično su bili pred venčanje.

- Uskoro je trebalo da nosi njegovo prezime, a desilo se ovo. Svi su u šoku, ne možemo da verujemo da je takvu devojku ovo snašlo. Strašno - kaže jedna meštanka i dodaje da se Zorica verila prošle godine.

- Život je tek bio pred njima. Ne mogu ni da zamislim kako je njihovim porodicama.

Jedan meštanin Bariča kaže da je ona dolazila kod verenika iz Male Moštanice gde je živela i da je poginula na putu.

- Stalno je bila ovde, viđali smo ih srećne kako šetaju jednog rotvajlera. Znala je dobro put, nije do toga bilo, ali ove uličice su čudne sa krivinama, verujem da je bilo do kiše i mraka, nezgodno je - kaže ovaj meštanin.


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR