Glas Javnosti

SRBI NE ZNAJU, BRAGA JE ODLIČNA EKIPA! Legenda Zvezde zna o čemu priča, portugalski fudbal ima u malom prstu!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Zoran Filipović, legendarni golgeter Crvene zvezde je najmerodavniji da priča o večerašnjem protivniku crveno-belih - Bragi. Popularni File godinama živi u Portugaliji i tamođnji fudbal ima u malom prstu.

Braga je odlična ekipa, mislim da ljudi iz Srbije uopšte nisu svesni toga i da se malo potcenjivacki gleda na njih. Doživljava se kao da će Zvezda uspeti bez problema da reši meč u svoju korist, ali nije tako, izjavio je nekadašnji napadač Crvene zvezde i dodao:

"Portugalski tim ima odlične pojedince,"utegnuti" su, iza njih je dobra sezona, a i ovu su počeli sasvim korektno. Portugalska liga je kvalitetna, utisak je da je iz godine u godinu sve bolja i da se podiže lestvica. Pretiće opasnost sa svih strana, pa i nema potrebe da se izdvajaju pojedinci", rekao je Filipović.

Braga ima i vrhunskog trenera, naglašava Filipović, ali ne sumnja u Zvezdinog trenera:

"Naravno da verujem u Dejana Stankovića i njegove pulene, kao i to da će skauting biti odrađen na vrhunskom nivou, ali gledajući realno - neće biti lako. Svim srcem uz Zvezdu i nadam se da ćemo se u četvrtak zajedno radovati".

 

Utakmica između Crvene zvezde i Brage igra se večeras od 18.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR