Glas Javnosti

VERILA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ! Srpska košarkašica pokazala PRSTEN, a evo kako izgleda njen izabranik (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Srpska košarkašica Nataša Kovačević verila se za svog partnera Vuka.

Ona je sve podelila na društvenim mrežama gde je objavila dve fotografije, uz emotikon prstena, a poruke u kojima im čestitaju veridbu pristižu sa svih strana.





"Čestitam, divno biće!" napisala je glumica Dragana Mićalović, dok se streljašica Ivana Maksimović priključila čestitkama u komentarima ispod objave.

Nataša je izbegavala da govori o svom emotivnom partneru, ali je uvek isticala da je srećna i zadovoljna žena i da se može pohvaliti da je našla partnera koji je čini ispunjenom.

"Nataša uživa kraj Vuka. Ne vole da se pojavljuju u javnosti, ali uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Vuk je pripremao danima kako da iznenadi Natašu, a onda organizovao romantičnu večeru i zaprosio je. Nataša je ostala bez teksta kada je ugledala prsten. A onda je rekla “da” i pao je poljubac. Baš su divan par. Našli su se i jedno drugom znaju da ugođaju. Ljubav cveta kod njih ", saznaje Blic.



Podsetimo, jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica Evrope je 7. septembra 2013. godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je izgubila nogu.

Iako se činilo da se završila karijera jedne uspešne sportiskinje, ova mlada žena iznenadila je kompletnu javnost kada se samo dve godine nakon nesreće vratila na teren i postala inspiracija mnogima.

BONUS VIDEO Siniša Ljepojević: Srbija je na putu svile, i to je to





 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR