Glas Javnosti

Vajldera priveli zbog pištolja

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Slavni bokser i nekadašnji WBC šampion u teškoj kategoriji Diontej Vajlder uhapšen je u utorak, kada su policajci u Los Anđelesu pronašli oružje u njegovom vozilu.

Iz kabineta šerifa Los Anđelesa su potvrdili da je Vajlder priveden i da mu je određen pritvor, u kojem je bio do plaćanja kaucije.

Po navodima medija iz SAD, saobraćajci su zaustavili vozilo kojim je 37-godišnjak upravljao, kako bi sproveli rutinsku kontrolu, tokom koje su pronašli pištolj.

Amerikanac se po izlasku iz pritvora oglasio na tviteru, gde je na svom profilu napisao da bi radije bio bezbedan, nego bespomoćan.



„Bronzani bombarder“ ima 43 pobede u karijeri, od kojih je 42 zabeležio nokautom. Zabeležio je i dva poraza i jedan remi – sve u duelima sa Tajsonom Fjurijem. U amaterskoj karijeri najveći uspeh mu je bronzana medalja sa Olimpijskih igara u Pekingu.

Nije poznato ko će biti naredni Vajlderov protivnik, a već neko vreme se spekuliše da bi naredni meč Amerikanac mogao da ima krajem godine sa britanskim bokserom Entonijem Džošuom.

BONUS VIDEO


Italijanski istoričar Silvano Vinčeti je koristeći istorijska dokumenta, kao i savremene fotografije i snimke drona došao do zaključka da je upravo Romito bio inspiracija Leonardu kada je početkom 16. veka naslikao čuveni portret.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR