Glas Javnosti

UFC BORAC OBJASNIO LABAVI PRSNI MIŠIĆ: Previše duvam, to mi je od MARIHUANE nije DOPING (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Za UFC borca Izraela Adesanja kruže priče da se dopinguje, a kao dokaz te tvrdnje pojavljuju se fotografije njegovih labavih prsnih mišića, međutim njegov razlog je potpuno drugačiji.

Dok su se "stručnjaci" pošto je pobedio Paula Kostu utrkivali da objasne da je to zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci, on je ćutao, a sada je dao kratko objašnjenje: "Previše duvam", što bi moglo da znači da koristi marihuanu.

 

- Pregledana mi je hipofiza, nivoi hormona su u redu, kao i nivoi estrogena i testosterona. Pregledan sam ultrazvukom i mamogramom, prvi put u životu. Da budem iskren, možda sam živeo malo nezdravo. Kao što je pušenje trave, to mi je rekao lekar iz UFC-a. Rekao mi je da treba da prestanem, ali neću da prestajem. Samo ću malo da smanjim sa duvanjem - rekao je Adesanja.

Ovaj Novozelanđanin nigerijskog porekla je prihvatio društvene mreže i često deli šaljive snimke i fotografije.Tako je iskoristio nedavni hit snimak žene koja se moli za pobedu Donalda Trampa na američkim izborimada bi objasnio kako dolazi do titule:

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR