Glas Javnosti

TRIJUMF SRPSKIH KIK BOKSERA NA EVRO KUPU U HRVATSKOJ: Srpska dominacija u KARLOVCIMA!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Na Evropskom kupu za kik boksere koji je održan u Karlovcima od 28. do 30. maja reprezentativci Srbije su uzeli učešće u najtežim disciplinama, K1 i low kiku.

Nakon burnih događaja u kik boks savezu Srbije, izboru novog selektora i uprave, nagađanja o budućnosti, Srbija je pokazala dominaciju u Hrvatskoj na nedavno održanom takmičenju.

Novi selektor kik boks reprezentacije Srbije, Srđan Radulović, napravio je pravi potez kada je odlučio da sa novom, podmlađenom reprezentacijom ode na Evropski kup u Hrvatsku.

foto:promo
 
Mladi reprezentativci su se predstavili u najboljem svetlu. Više od dvadeset zemalja, među kojima su bili Ukrajina, Bugarska, Moldavija i druge zemlje poznate po zavidnom uspehu. Srbija je zauzela prvo mesto po broju osvojenih medalja. Čestitam Srđanu Raduloviću na izboru. Čestitam nekim novim klincima koji su definitivno budućnost ovog našeg sporta, izjavila je Stanka Pejović potpredsednik kik boks saveza Srbije. Zadovoljstvo nije krio ni selektor Radulović.


 
-Što se tiče trenutnog velikog uspeha reprezentativaca, to će nam biti samo podstrek za bolji rad i da otklonimo sve greške kod podmlađene ekipe, kako bi kroz selekciju odabrali one najbolje, koji će predstavljati Srbiju. U prvom delu godine nas očekuju prvenstva Srbije u fulu i low kick kao i jedno do dva međunarodna takmičenja. Posle letnje pauze, zajednički kamp balkanskih zemalja kao i prvenstvo Balkana. To će sve biti provere za konačni sastav reprezentacije koja će predstavljati Srbiju na svetskom seniorskom prvenstvu u Italiji u oktobru, kao i na prvenstvu Evrope za juniore u novembru. Ići će samo najbolji na pomenuta međunarodna takmičenja, i neće biti ni jedna zvezda u ekipi niti favorizovanje bilo koga, izjavio je Radulović.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR