Glas Javnosti

TI SI GO*NO, NOKAUTIRAĆU TE! Fjuri grmeo na Vajldera, a on mu NIJE OSTAO DUŽAN: Kad završim sa tobom, moraće da zovu Hitnu! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas Javnosti

Tajson Fjuri i Diontej Vajlder su razmenili neke "teške reči" na konferenciji za medije povodom njihove borbe. Treći okršaj Fjurija i Vajldera za titulu svetskog šampiona bokserske teške kategorije zakazan je za subotu, 9. oktobar.Tim povodom je održana i konferencija za medije na kojoj su njih dvojica razmenjivali po koju uvredu, a odavno je poznato da se oni baš i ne vole previše.

"Šta da kažem što već nije rečeno? Spremite se, biće rata i očekujte sjajnu borbu. Kao što vidite, obučen sam u crveno i garantovano će biti krvi. Radujem se borbi, vidimo se tamo", rekao je Vajlder na početku konferencije.

Potom se javnosti obratio Tajson Fjuri:

"Ja zapravo imam mnogo toga da kažem. Vajlder tvrdi da sam varao u drugoj borbi i da sam zbog toga pobedio, a onda ga vidimo kako trenira više nego ikada pa bih ga upitao: 'Ako sam varao, što menjaš sve i što se toliko trudiš?' Da li neko ima odgovor na to pitanje? On sigurno ne može, nema mozak. A i niko ne može da odgovori na to. Imam još jedno, kaže da želi da me ponizi i povredi jer je pun besa. 'Oni koji u rukama drže vruć ugalj i hoće nekoga da povrede, na kraju budu povređeni' Ne želim da povredim Vajldera, samo hoću da ga pobedim u ringu. On govori laži iako zna da je izgubio i da će da izgubi ponovo, izgubio je prvi put, izgubio je drugi put, izgubiće i treći put i vratiće se da radi u lancu brze hrane jer će samo tamo biti dobrodošao. Idi u penziju", oštro je odgovorio Fjuri.

Nastavljene su uvrede i Fjuri je konstantno govorio Vajlderu da će završiti u penziji nakon ove borbe, da bi mu Diontej odgovorio da on nema toliko jake udarce kako bi ga nokautirao i uvrede su išle "rafalnom paljbom".

"Ti si g***o i nokautiraću te. Nesiguran si u sebe, isprana je tvoja zaostavština", rekao je Fjuri.

Vajlder je na to dodao: "Kad završim s tobom moraće da zovu hitnu pomoć", a Fjuri je imao odgovor:

"Zahvali se svom treneru što je reagovao pravovremeno. On ti je spasio život. Moraš da mu povećaš platu"

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR