Glas Javnosti

TAJNO SLIKAO MIHAELA ŠUMAHERA: Traži milion evra za objavljivanje, porodica zna ko je to uradio

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti/Blic

Pošto je 2013. godine Mihael Šumaher doživeo nesreću koja mu je uništila život, u javnost je dospelo malo informacija o njegovom trenutnom stanju.

Za to je zaslužna porodica legende Formule 1, koja Mihaela drži daleko od domašaja javnosti i jako uzak krug ljudi je upućeno kako uopšte danas izgleda popularni Šumi.

Međutim, sada bi to konačno moglo da ispliva u javnost pošto sudeći po informacijama koje dolaze sa Apenina. Italiju ovih dana bruji o skandalu, gde najuticajniji mediji imaju priliku da dođu do ekskluzivnih fotografija koje prikazuju sadašnje stanje legendarnog Nemca, prenosi "Mondo" pisanje italijanske štampe.

Predstavnici medija, navodno, imaju priliku da neimenovanom izvoru isplate čak 1.000.000 evra za pomenute snimke, koji su napravljeni bez saglasnosti porodice Šumaher.

Pomenuta osoba, veoma bliska sedmostrukom šampionu Formule 1, navodno je odlučila da trguje nesrećom Mihaela Šumahera i gotovo deceniju nakon tragedije koju je doživeo na skijanju, kada je zadobio povrede glave nakon kojih je ostao u teškom stanju. 

Kako prenosi italijanski list "Republika", osoba koja je fotografisala i snimala Šumahera ponudila je najpoznatijim medijima iz te zemlje da za ogromnu svotu novca otpupi pomenute fotografije, koje bi čitavom svetu otkrile dugo čuvanu misteriju.

Takođe, navodi se i porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava njima da trguje. Sa druge strane, italijanski mediji tvrde da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Legendarni Šumaher stradao je na skijalištu Meribel u Francuskoj 2013. Godine, kada je skijajući sa sinom Mikom izleteo sa staze i glavom udario o stenu. Od tada je njegovo zdravstveno stanje obavijeno velom tajne.

Ono što se zna da je Mihael dva puta je operisan u Grenoblu, a šest meseci nakon operacije prebačen je u Lozanu na dalje lečenje i terapije. Tokom oporavka boravio je i na klinicu u Parizu, gde je lečen od strane doktora koji se smatra najboljim svetskim stručnjakom u svojoj oblasti i pionirom nove metode lečenja ovako teških stanja

Porodica maksimalno štiti Mihaelovu privatnost, pošto mestima u kojima on boravi pristu imaju samo retki. Jedan od njih je i čuvnei Žan Tod sa kojim je Nemac nekada sarađivao u Ferariju.

Tod je nedavno otkrio da Mihael može da gleda trke Formule 1 i prati svog sina koji se takmičio u najbržem karavanu na svetu, što svakako može da raduje ljubitelje sporta širom planete i poštovaoce lika i dela legendarno Nemca.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR