Glas Javnosti

ŠTO NE DOĐEŠ DA PROVERIŠ MOJ VEŠ? Ruskinja ga žestoko prozvala posle OPTUŽBI ZA VARANJE (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Ruskinja Veronika Stepanova (21) prozvala je jednog švedskog novinara da dođe i da joj proveri donje rublje nakon što je ovaj sugerisao da je pomenuta takmičarka na Zimskim olimpijskim igrama koristila zabranjeno mazivo na svojim skijama.

Ruska štafeta u sastavu Julija Stupak, Natalija Neprajeva, Tatjana Sorina i Veronika Stepanova donela je zlato Rusiji posle 16 godina.

Nemice su vodile u trci kada je na scenu stupila najmlađa u ruskom timu, Veronika Stepanova.  21-godišnjakinja sa Kamčatke je u spustu na kilometar i po do kraja prosto slomila iskusniju rivalku i na kraju dominantno došla do cilja za veliku radost.



Švedski mediji su je optužili da je na skije stavila ilegalni vosak C8, koji je prošle godine zabranjen na svim takmičenjima FIS-a.

Novinar švedskog lista "Ekspresen" ima dobro razvijeno čulo mirisa. Oseća iz daleka ono što je na mojim skijama. Imam predlog Tomas, zašto ne zahtevaš da proveriš moje gaće u slučaju da imam motor tamo. Kao što znaš, taj naslov bi se sigurno prodao bolje - napisala je Ruskinja na Instagramu.



Inače, Veronika je poznata po tome što se ne stidi reći šta misli pa se tako i našalila na račun ruskog predsednika Vladimira Putina, kojeg je pozvala da gleda njenu trku te zaključila kako je "uvređena" što više voli hokej i klizanje.

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR