Glas Javnosti

SRAMOTA! Ništa od finala za Mirončikova zbog nove SKANDALOZNE KRAĐE sudija! Pogledajte nedozvoljeni udarac Amera i NIŠTA! (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Sudije ponovo protiv Srbije, ovaj put nikad očiglednije. Srbija je bila na korak od finala Svetskog prvenstva u olimpijskom boksu za muškarce 2021. u beogradskoj Areni, ali je pokradena sudijskim odlukama koje su bile skandalozne.

U polufinalnom sudaru srpskog reprezentativca u kategoriji do 80 kilograma Vladimira Mirončikova i Amerikanca Robija Gonzalesa nečuvenom krađom sudija, pre svega sudije iz Kineskog Tajpeha, zemlje koju naša država ne priznaje, a zemlja koja ima bliske odnose upravo sa SAD, pobeda je data Amerikancu rezultatom 2:3.

Predsednik AIBA Umar Kremlev i tehnički delegat SP u boksu u Beogradu 2021. Marko Marović uputili su zvaničnu žalbu na odluku sudija u ovom meču.

BSS

Iako je prva runda bila čista pobeda Vladimira, sudija iz Kineskog Tajpeha je odlučio da svoje poene dodeli Amerikancu i time je rezultat umesto 5:0 za Srbiju u prvoj rundi bio 4:1. Druga runda je na očigled svih bila u znaku mladog srpskog asa, ali je ponovo sudijska mašinerija učinila podlost i dodelila Gonzalesu rundu rezultatom 3:2, a da mu sudija u ringu nije dao kaznene poene zbog udarca ispod pojasa. Još ružniji scenario viđen je u trećoj rundi, nedozvoljeni udarac Amerikanac je ponovo uputio srpskom reprezentativacu za šta ne dobija opomenu od sudije i na kraju treću rundu tim sudija daje Amerikancu rezultatom 5:0, čime Gonzales dolazi do plasmana u finale rezultatom 3:2.

Sudijska komisija je ekspresno zasedala i dva supervajzora (Velšanin i Indijac) su odlučila da bez sagledanja dokaza, video zapisa meča, kao i fotografija koje dokazuju krađu i sramne odluke, potvrde pobedu Amerikanca.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR