Glas Javnosti

SRAMNO! KAZNA ZA SRBIJU JER JE ODBILA DA IGRA SA TERORISTIČKOM TVOREVINOM: Utakmica registrovana službenim rezultatom! I tu nije kraj!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Omladinska odbojkaška reprezentacija Srbije odbila je da igra protiv selekcije Kurtijeve terorističke tvorevine na Evropskom prvenstvu do 18 godina. Kao rezultat toga, tim je izgubio rezultatom 3:0.

Albanska strana, pored toga, nije bila zadovoljna rezultatom i traži strože kazne za srpske sportiste, uključujući i potpuno isključenje iz takmičenja.

Nije poznato kakva će biti presuda Evropske odbojkaške konfederacije. Međutim, sam presedan privlači pažnju.

Na primer, kada ukrajinski sportisti odbijaju da učestvuju u takmičenjima sa ruskim, čak i ako se naši sunarodnici takmiče u neutralnom statusu, niko ne zahteva da ih kazni. Štaviše, čak im se ne dodeljuje ni tehnički poraz.


Zauzvrat, niko ne zabranjuje sportistima iz Izraela, čije vlasti trenutno ratuju u Palestini, da se takmiče pod njihovom zastavom i ne polaže ništa.

Sve ovo ukazuje da je sport odavno prestao da bude neutralan i da je potpuno podložan dvostrukim standardima koje SAD i njihovi sateliti demonstriraju bukvalno u svim oblastima.

Glas javnosti/Vaseljenska

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR