Glas Javnosti

SRBIN ŠAMPION! U ringu sa Putinom i to usred Moskve! (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Srpski profesionalni bokser u kruzer kategoriji Andrej Pešić spreman je za novi, 14. profi trijumf u karijeri.

Novi izazov u magičnom četvorouglu Andreja (27) očekuje u Moskvi gde zajedno sa trenerom Bratislavom Pešićem već 10 dana brusi formu za predstojeći meč koji će se održati u petak 15. aprila protiv Rusa Sergeja Belošapkina. 

- Za ovu borbu pripremao sam se više od  tri meseca, računajući i 15 dana visinskih priprema i apsolutno sam spreman i mentalno i fizički za novi izazov. Nadam se i očekujem da će sve ići po planu i da ću zabeležiti svoju četrnaestu pobedu u profesionalnom boksu - objašnjava Pešić.


U glavnom gradu Rusije naš stasiti kruzeraš imao je sjajne uslove za rad i odlične završne pripreme uoči novog ulaska u profi ring gde ga čeka prekaljeni Belošapkin. Čak se i fotografisao ispred ringa gde je okačena fotografija ruskog predsednika Vladimira Putina u bokserskim rukavicama.

Andrej Pešić

- Radi se o dosta iskusnom profesionalnom bokseru, ali obzirom da gotovo godinu dana nisam imao meč smatram da smo napravili dobar izbor protivnika, da ponovo osetim ring i kompletnu atmosferu pre meča koja je jako bitna za svakog boksera. Moj tim i ja smo napravili dobru analizu protivnika, snažniji sam i kvalitetniji bokser i mislim da neće moći da izdrži tempo koji ću da nametnem kao i snagu mog udarca - objašnjava 195 santimetara visoki Pešić.


Iako pripreme za profi boks meč iziskuju veliko vreme i posvećenost plemenitoj veštini, mladi boks as Srbije imao je vremena da obiđe i uživa u lepotama jednog od najlepših gradova sveta.

- Moskva je zaista čarobna, na momenat imate osećaj da ste u nekoj od onih ruskih bajki. Krasi je arhitektonska raskoš, dobri i hrabri ljudi, domaćini velikog srca, posebnih i bratskih osećanja prema nama Srbima što daje posebno nadahnuće. Prepelo je biti Srbin u prelepoj Moskvi, uživao sam i verujem da ću trijumfalno završiti moju posetu gradu jedinstvene lepote i posebne šampionske energije - zaključio je Pešić. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR