Glas Javnosti

Dugo niko nije video ŠUMAHERA osim njegovog velikog prijatelja

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Jedan od retkih je Žan Tod, bivši šef Ferarija kod koga je Šumaher osvajao titule, koji je takođe porodični prijatelj ove nemačke porodice.

Zbog toga redovno dolazi da obiđe Mihaela, danas 54-godišnjaka, a još ređe medijima otkriva šta se zapravo događa sa njim. U intervju za italijanski list "La Stampa", ponovo se oglasio i zabrinuo.

- Mihael je prijatelj, smatram ga delom porodice. Redovno ga posećujem - kratko je kazao 77-godišnji Žan Tod, a na pitanje o njegovom zdravstvenom stanju bio je prilično zaključan.


- To je njegova privatna stvar. Jedino što ću reći jest da mu se divim, kao i njegovoj porodici. Moramo da poštujemo njegovu privatnost - naglasio je on i tako sprečio navijače da nešto novo saznaju.

Nakon što je Šumaher pao na glavu i udario njom od stenu, tokom skijanja u Alpima, prebačen je helikopterom u bolnici i podvrgnut je dvema operacijama. Posle toga je bio u indukovanoj komi i prebačen je na kućno lečenje gde o njemu brine porodica i stručno osoblje koje ne sme da iznosi nikakve detalje.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR