Glas Javnosti

Bugarin koji je OBORIO Oliveru Jevtić: 'Nisam namerno, kriv je ADRENALIN!'

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Policija je privela bugarskog državljanina Bojana Vačeva koji je na maratonu u Sofiji gurnuo srpsku atletičarku Oliveru Jevtić. U bugarskim medijima objavljeno je njegovo pismo javnosti u kome navodi da sudar nije bio nameran.

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprečila da učestvuje u događaju - naveo je Vačev.

Kako kaže Vačev, on nije ni poslat ni plaćen da uradi to što je uradio.

-To je apsolutno lažno i duboko me je pogodilo. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama - naveo je on.

- Molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - zaključio je Vačev.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR