Glas Javnosti

SKANDAL U NIŠU: Procureo snimak incidenta sa odbojkaškim trenerom i igračem! Stigao i do policije, predsednik Saveza savetuje izmirenje! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas Javnosti

Niška policija je potvrdila da je došlo do incidenta pre nekoliko dana, kada je trener Dragan Svetozarević udario igrača.

 Naime, klinički centar Niš ih je obavestio o povredama koje je odbojkaš OK Niš Miloš Antonić zadobio na utakmici u Kragujevcu.

Iako i dalje nema informacija da li će nadležni pokrenuti disciplinski postupak, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je da je razgovarao sa odbojkašem koga je šutnuo trener i savetovao - pomirenje.

Iz policije nisu hteli da otkriju nikakve detalje procesa jer je, kako kažu, rad u toku.

Iz Kliničkog centra su prijavili policiji da je došao muškarac sa povredom koju je zadobio na odbojkaškoj utakmici u Kragujevcu. Policija je obavila razgovor sa povređenim i dalji rad je u toku - rekli su u niškoj policiji.

Sem policije, sa odbojkašem je razgovarao i predsednik Saveza, kako sam kaže. Iako su iz OK Niš već objavili da su sporazumno raskinuli ugovor sa odbojkašem, Gajić savetuje pomirenje.

-Obavio sam razgovor sa igračem i savetovao da se izmire. Obećale su mi to i jedna i druga strana. Pa mi smo Balkanci, ljudi se pobiju u kafani, pa postanu najbolji drugari posle - priča Gajić.

O disciplinskom postupku nije želeo da govori jer kaže da ne smatra to nečim čime bi trebalo da se bavi predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Prema Pravilniku o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti Odbojkaškog saveza Srbije, nesportsko ponašanje, kao i "izazivanje tuče, nereda ili učešće u istom" tokom utakmice sankcionišu se suspenzijom.

Podsetimo, incident se dogodio u subotu na utakmici 2. kola Superlige u Kragujevcu. Sredinom utakmice trener Dragan Svetozarević izveo je iz igre Miloša Antonića, tehničar je seo, a onda mu trener prišao i šutnuo, što se sve vidi na snimku sa utakmice.

(Glas javnosti/Južne vesti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR