Glas Javnosti

SELEKTOR NEZADOVOLJAN ŽREBOM: Jako TEŠKA grupa

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da nije zadovoljan žrebom za ovogodišnje Svetsko prvenstvo i istakao da njegovu ekipu očekuje jako teška grupa.

"Neko će da kaže da imamo lako grupu, a ja kažem da je jako teška. Ponavljam, jako teška“, rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Madjarskoj, koje je na programu od 18. juna do 2. jula, u Grupi D sa selekcijama SAD, Australije i Kazahstana.



Vaterpolisti Srbije će svoje mečeve u grupnoj fazi igrati u Segedinu. Srbija će 21. juna igrati protiv SAD, dva dana kasnije protiv Australije, a 25. juna protiv Kazahstana.

"Prvo, sa Amerikancima i Australijancima nikada nije lako. Na startu takmičenja su najopasniji, a nama su rivali u prva dva kola. U grupi su nam rivali sa tri stila igre, nema Evropljana. Nezgodno u svakom slučaju", rekao je Savić.



Ako bude prva u grupi, Srbiju posle čeka duel sa Hrvatskom ili Grčkom, istakao je selektor Srbije, piše Nova.

"Ne treba da pričam kakvi su to rivali. Ali, da se mi spremimo kako treba, da damo maksimum pa da vidimo dokle ćemo da stignemo", zaključio je Savić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR